Gőte Farm
Üdvözöllek

Az oldal a tűz hasú gőtékkel, azon belül is leginkább a kínai tűz hasú gőtékkel foglalkozik. Ha érdekelnek ezek az apró állatok, neked is van, esetleg szeretnél párat, jó helyen jársz. Gőte Farm, minden a gőtékről egy helyen!

 
Navigáció

 
Tűzhasú Gőték

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chatbox

 
Cserék

YouYou

 
Látogatók
Indulás: 2016-02-27
 
Információk

 

 

Cím: Gőte Farm

Host: GPortal

Admin: Imori

Téma: Kínai tűzhasú gőték

Nyitás: 2016. 02. 28.

E-mail: gotefarm@freemail.hu

 

 

css by Efruse@glamour-factory.gportal.hu

 

Etetés

A tűzhasú gőték etetése

A természetben különféle gerincteleneket, más kétéltűek lárváit, ikráit fogyasztják. Fogságban általában élő vagy fagyasztott vörös szúnyoglárvával, tubifex-el, halikrával, apró rákokkal, 1-2 hetes tücskökkel a fiatalabb példányokat pedig vízibolhával szokták etetni. Megeszik a fiatalabb, kisebb halakat is, amennyiben sikerül elkapniuk. ( Sokszor ez nem sikerül. ) Azt szokták mondani, hogy a víz alatt táplálkoznak, ám ezt első kézből cáfolom meg. A mi gőtéink szívesen falatoznak a száraz részeken is. Mindenre vadásznak, ami mozog, de nem vetik meg a fagyasztott élelmet sem. Különleges igényeik nincsenek, vitaminpótlókra nincs szüksége.

Ha többször adsz csipesszel enni neki, megszokja és egy idő után már szinte várja, hogy így tedd elé az ételt! Erre vigyázzunk, hiszen az a jó, ha magától keresi a táplálékot.

Az etetés gyakorisága több dologtól függ: A fiatalabb, beteg, továbbá a kereskedésből frissen hazavitt egyedeket sűrűbben, napi rendszerességgel etessük. Az idősebbeknek 2-3-om naponta is elegendő élelmet adni.

Tudom, hogy sokan használják ezt a videót, de jobbat nem találtam:

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!